Tálibán : As Taliban Advance Biden Officials Cling To Hope For Afghan Peace The New York Times - Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky:. Června 2021, 07:03 — autor: The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou".

„tálibán nyní postupuje velice chytře. Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Června 2021, 07:03 — autor: The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.

Pakistani Support Base Bolsters Taliban As U S Exits
Pakistani Support Base Bolsters Taliban As U S Exits from gdb.rferl.org
Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. Června 2021, 07:03 — autor: Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality.

Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán.

Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky: Co se týká povolení žen pracovat a dívek chodit do školy, od 90. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. Téměř nebojuje, okusuje okrajová území jednotlivých provincií, bez boje zabírá lokality. Června 2021, 07:03 — autor: Tálibán v zemi nabírá na síle.

Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Jun 11, 2021 · tálibán chce, aby se z afghánistánu stáhli i turečtí vojáci. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky.

Dozens Of Afghan Security Forces Killed In Taliban Attack
Dozens Of Afghan Security Forces Killed In Taliban Attack from s.france24.com
Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech. Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích.

Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán.

Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky: Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. May 20, 2021 · tálibán již dříve ovládl strategicky významný okres nirch nedaleko afghánské metropole kábulu a počátkem května také okres burka na severu země. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. Jul 02, 2021 · hnutí tálibán vítá odchod zahraničních sil z letecké základny bagrám. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán.

May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. The taliban or taleban ( ), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.

Afghan Losses Mount Taliban Gain Ground Amid International Pullout News Dw 07 06 2021
Afghan Losses Mount Taliban Gain Ground Amid International Pullout News Dw 07 06 2021 from static.dw.com
Let, kdy tálibán uzavřel ženskou část populace doma, se myslím jeho ideologie posunula. May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. Po konci ramadánu obnovil tálibán ofenzívu na jihu afghánistánu „boje začaly dnes ráno a stále pokračují," řekl agentuře afp člen provinční rady hílmandu attaulláh afghán. Přitáhne k vojenské základně a prostřednictvím lokálních kmenových autorit vyjednává s vojáky jejich bezpečný odchod, složení zbraní, předání vojenské techniky. Spolu s americkou armádou by z afghánistánu mělo stáhnout své vojáky rovněž turecko, řekl agentuře reuters mluvčí povstaleckého hnutí tálibán. Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv.

Tálibán v zemi nabírá na síle.

V poslední době rovněž povstalci podnikli v zemi několik ofenziv. Jul 04, 2021 · tálibán podle něj těží ze špatné morálky vojáků, kteří jsou většinou ponecháni bez zásob a čelí přesile. „tálibán nyní postupuje velice chytře. Since 2016, the taliban's leader has been mawlawi hibatullah akhundzada. Podle horáka tálibán nemá ambice expandovat za hranice afghánistánu a v tom se liší od některých jiných islamistických skupin ve světě. Útočí na bezpečnostní stanoviště kolem provinčních metropolí i na středně velké vojenské základny. Tálibán alebo nepresne taliban (po paštsky a perzsky: May 26, 2021 · tálibán varuje před základnami usa v zemích sousedících s afghánistánem. Globe24.cz / čtk povstalecké hnutí tálibán dnes varovalo před tím, aby spojené státy po stažení svých zbývajících vojáků z afghánistánu vybudovaly vojenské základny v okolních zemích. Saúdské arábie, spojených arabských emirátů a pákistánu. Stovky vojáků, policistů a příslušníků zpravodajských jednotek opustily své základny a uprchly do provinční metropole fajzábádu, odkud někteří vysoce postavení úředníci již utekli do hlavního. Odchod vojáků usa a nato z afghánistánu podle něj umožní, „aby si afghánci rozhodli o své budoucnosti mezi sebou". Upřesnil, že tálibové napadli kontrolní stanoviště na předměstí laškar gahu i v dalších okresech.